© 2022, НАНОТЕХ - Македонија

Silverex производи

Silverex производи

Silverex прозиводите кои се произведени со благодарение на модерната нано-технологија, добиените сребрени јони од среброто имплементирани во сите Silverex производи, се атестирани во повеќе институции меѓу кои и американската FDA (Агенција за храна и лекови) ги даваат очекуваните резултати.

Ние сме ексклузивни застапници на Корејската компанија Silverex производи на база на сребро кој претставуваат враќање кон природата во соработка со врвна технологија.

Language »