© 2022, НАНОТЕХ - Македонија

Опрема за симултан превод

Опрема за симултан превод

Наша задача е да реализираме економичен, внимателно организиран настан што дава максимални резултати со оптимални ресурси.

Во делот на услуги за изнајмување на техничка опрема за настани располагаме со следново:

– Високо квалитетна опрема за озвучување на затворен и отворен простор;

– Опрема за симултан превод со капацитет до 400 учесници и превод до 12 јазици (истовремено);

– Опрема за организација на настани на отворен простор;

– Бини, подиуми и практикабли;

– Осветлување на настани (во затворен и отворен простор);

– ЛЕД Екрани;

–  Шатори и тенди.

Language »